Facebook Pixel

Μ' ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Ειδική Τιμή 14,93 € was 19,90 €
SKU
BK267782
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

"Δε μ' ενδιαφέρουν πια τ' αρνιά", είπε ο Ζήκος ο λύκος. Αγαπάω την πιο όμορφη λύκαινα του βουνού, αλλά δεν ξέρω πώς να της το πω...".

Η πιο πρόσφατη ζωγραφική δουλειά του Χρήστου Κεχαγιόγλου συναντά τα καινούργια τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου. Τραγούδια ευαίσθητα,  αλλά και λαϊκά, υπέροχα τραγουδισμένα και παιγμένα από μουσικούς μάστορες μεγάλους και ταξιδιώτες. Και η συνάντησή τους αυτή,  που δίνει εικόνα στη μουσική και ήχο στη ζωγραφική, συμβαίνει πάνω σε 17 ποιήματα-στίχους ποιητών της εποχής μας, που έχουν γευτεί το άρωμα της ζωής, το νοσταλγούν και το τραγουδούν.
Εκλεκτοί ερμηνευτές, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Τάσος Αποστόλου και άλλοι, τραγουδούν αυτές τις συνθέσεις.
Η κομψή θήκη-αναλόγιο περιέχει 17 έργα του Χρήστου Κεχαγιόγλου τυπωμένα σε ειδικό χαρτί, το CD με τα τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου και ένα βιβλίο με τα ποιήματα που μελοποιήθηκαν, συνοδευτικά κείμενα και φωτογραφικό υλικό από τις ηχογραφήσεις.
Από ένα ποίημα του Χρήστου Κεχαγιόγλου, «Το άρωμα», δανείζεται τον τίτλο η καινούργια καλλιτεχνική συνάντηση του ζωγράφου Χρήστου Κεχαγιόγλου και της συνθέτιδος Τατιάνας Ζωγράφου. Είναι ένα άρωμα πνευματικό, άρα και ιδιαίτερα ερωτικό, που μένει στη σκέψη και τη ζωή μας σαν απόηχος εκείνων των ξαφνικών καθρεφτισμάτων της αλήθειας μέσα μας.  Με τρόπο μυστικό συμβαίνουν τα πράγματα, κι εμείς για να μπορέσουμε ασταμάτητα να είμαστε ερωτικοί, όπως μας το ζητά η ζωή, πρέπει να αναπλάθουμε στη μνήμη και στη φαντασία μας εκείνο το άρωμα που άφησε πίσω της η συνάντηση μας με την φύση, τον έρωτα, τη χαρά της ζωής.
Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο δημιούργησαν μια έκδοση αληθινά ιδιαίτερη και γοητευτική που λειτουργεί σαν κιβωτός ερωτική, για να διαφυλάξει το μυστικό. Για να μπορέσει η τέχνη να γίνει σημαία και καράβι και όλοι να την εμπιστευτούμε στις παράξενες θάλασσες των καιρών...

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΤΑΤΙΑΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΕκδότηςΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ
Barcode9789604710461
ISBN978-960-471-046-1
Σελίδες32
ΕικονογράφοςΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ημερομηνία κυκλοφορίας28 Μαΐ 2012
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μ' ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Η Βαθμολογία σας
Back to Top